Представяне на Болница Медлайн

Представяне на Болница Медлайн

Болница Медлайн е водещо лечебно заведение в България. Разполага с отделения по хирургия, гинекология, ортопедия и травматология, ендокринология, урология, кардиология, гастроентерология, анестезиология и интензивно лечение, отделение по образна диагностика, клинична патология. Болницата е с модерно оборудване на кабинетите и операционните зали, а за удобството на пациентите са осигурени стаи с луксозно обзавеждане и много удобства. Болница Медлайн разполага с едни от най-добрите специалисти в своите специалности!

Болница Медлайн СХБАЛ МБАЛ Медлайн Моделна медицинска апаратура Хирургично отделение Медлайн Удобства за пациентите Модерно обзаведени стаи Барче Отлични условия Болница Медлайн

Медлайн Клиник е многопрофилна болница за активно лечение. В болницата има отделения по хирургия, гинекология, ортопедия и травматология, урология, ендокринология, кардиология, гастроентерология, анестезиология и интензивно лечение, отделение по образна диагностика, клинична патология. Болницата разполага с няколко модерно оборудвани операционни зали, снабдени със съвременна медицинска апаратура.

За пациентите са осигурени модерно обзаведени стаи, осигуряващи комфортно лечение и пребиваване. Всяка стая разполага с луксозно обзавеждане и съвременна апаратура, климатик, хладилник, телевизор и луксозна баня и тоалетна. В специализирана хирургична болница за активно лечение МЕДЛАЙН работи висококвалифициран медицински екип, който се грижи за качественото и професионалното лечение на нейните пациенти, както и за полагането на денонощни грижи за пребиваващите в нея.

Медлайн е първата клиника по пластична, естетична и реконструктивна хирургия, хирургия при наднормено тегло, урологични и сексуални смущения, УНГ болести в България, която предлага цялата гама от методи и техники за извайване на перфектно тяло и лице и повишаване качеството на живот. Болницата е създадена през 2005 година от гръцки и български хирурзи, които имат богат опит в пластичната хирургия и борбата със затлъстяването, урологията и андрологията.

Болничното лечение в МЕДЛАЙН се осъществява в отделенията по различните медицински специалности (виж меню Отделения). Извънболничното лечение се осъществява в ДКЦ Медлайн, разполагащ с всички лекарски кабинети за първични и консултативни прегледи. Диагностично-консултативният център работи в тясна връзка с отделенията на болницата. Има договор с НЗОК.