Отделение Урология в МБАЛ Медлайн Клиник

Лечение на урологични заболявания

В болница Медлайн се извършва лечение на урологични заболявания на бъбреците, пикочния мехур и простата, разбиване на камъни чрез модерна апаратура, лечение с URONEX и други медицински услуги.

Най-често жените страдат от урологични заболявания като: неспособноста да се задържа урината и инфекции на пикочните пътища.

Част от урологията е и мъжкото здраве, фокусирано специално върху сексуална функция на мъжа. Чрез ефективна терапия с медикаменти и с помощта на лекар уролог, мъжете се радват на трайно решение в борбата срещу еректилната дисфункция. Често срещани урологични заболявания при мъжете са преждевременната еякулация и болестта на Пейрон.

Лечение на цистит

Лечението на цистит се състои в терапия с обезболяващи, противовъзпалителни и антибактериални средства, които нормализират микроциркулацията на кръвта в пикочния мехур.

Лечение и разбиване на камъни в бъбреците

Болница Медлайн предлага съвременно лечение и разбиване на камъни в бъбреците. Бъбречните камъни са разнообразни както по размер и форма, така и по състав. Бъбречно-каменната болест се характеризира с втрисане, повишена температура, болка, кръв в урината и позиви за уриниране. Разбиването на камъни в бъбреците се осъществява с помощта на модерна апаратура.

Д-р Артур Сарачев
Д-р Артур Сарачев

Уролог

Д-р Димитър Матеев
Д-р Димитър Матеев

Уролог

Д-р Васил Ангелов
Д-р Васил Ангелов

Уролог

Д-р Десислава Гаджева
Д-р Десислава Гаджева

Уролог

Д-р Стоян Тарев
Д-р Стоян Тарев

Уролог