Questions and Answers

Questions and Answers

Question: Правите ли безкръвно махане на камъни в жлъчката,колко струва

Answer: MEDLINE CLINIC е център за лапароскопска хирургия и диагностика.Лапароскопската операция /лапароскопска холецистектомия/ е минимално инвазивен метод.Все повече хирургични и диагностични интервенции се извършват по този начин.При него се правят три или четири малки разреза /0,5 - 1см./ на коремната стена, през които се вкарват специални хирургични инструменти, като оперативното поле се наблюдава чрез видеокамера.Лапароскопската операция не изисква голям разрез на коремната стена, затова болките и риска от инфекция в следоперативния период са по-малки, а белезите са минимални.Оперативната процедура се записва на електронен носител.
Възстановяването на работоспособността е значително по-бързо в сравнение с отворената операция.В световен мащаб лапароскопската хирургия постепенно измества класическата хирургия, която остава като метод за лечение на усложнените заболявания. Операцията е безплатна за здравноосигурените пациенти като се доплащат единствено консумативите не предвидени от НЗОК.
С уважение Екипа на MEDLINE CLINIC

Partnesrs
Alchemist Residence Philippopolis Plastic Surgery - Dr. Angel Enchev Quality of Life Foundation in FaceBook Mercedes Benz Stratis Gabriel - Cosmetic & Reconstructive Microsurgery Sonico Sotiris Gavriil
Website by BLGR