Въпроси и отговори

Въпроси и отговори

Въпрос: Откриха ми диабет,имам проблем с ерекцията от 7-8 години работата ми е свързана с много стрес и отговорности.Какво е решението на проблема

Отговор: Проблеми с твърдостта на пениса(еректилна дисфункция)
Мъжете, които трайно имат проблеми с твърдостта на пениса са милиони.
Причините в 85% от случаите са органични: диабет,сърдечно съдови заболявания, травми, хирургия на простата, повреда на гръбначния стълб, хормонални нарушения,алкохолизъм и др.
Решения –терапия
Освен медицинските препарати ,които не винаги имат положителен резултат( а и не са лечение) , окончателен резултат дава една малка хирургична операция, траеща около 30 минути- поставяне на имплант в пениса.
Това е крайно и постоянното решение на проблема ,което цялостно променя сексуалния живот на мъжа ,а и на партньорката му.
За какво става дума
Имплантът, който се поставя в пениса представлява една ”помпа”от силикон.Той придава необходимата твърдост на пениса чрез течността ,която съдържа. Изцяло пресъздава физиологичното втвърдяване и отпускане.Поставя я специално обучен уролог с кратка операция ( продължителност 30 минути).Престоят в болница е един ден. Разрезът е от долната страна на пениса и имплантът не се забелязва от партньорката даже по време на полов акт.
Поставянето на такъв имплант в пениса е окончателна и сигурна терапия за много мъже ,на които лекарствата не действат,причиняват им сериозни странични ефекти или желаят едно постоянно и сигурно решение.
Многочислени клинични проучвания и многогодишния опит на хирурзите са доказали ,че този метод е най-удовлетворяващ за мъжете, в сравнение с другите съществуващи.
Той е единственият , който позволява непринуден сексуален акт.Твърдостта се получава за секунди и не е необходима никаква “подготовка”, както е чакането при лекарствата и инжекциите.
Уникални предимства
Имплантът на пениса с променяща се твърдост последен модел е резултат от висши медицински и инженерни технологии. Помогнал е на повече от 300 000 мъже в целия свят и дава:
*окончатено решение
*непринуден полов акт
*отличен резултат(твърдост, когато мъжът си пожелае и колкото продължително желае)
*отлично усещане(протезата не се усеща нито по време на възбуда, нито по време на отпускане)
*оргазмът е напълно физиологичен
*спира непрекъснатото закупуване на лекарства и инжекции.
Всеки ден 70 мъже в света решеват проблема си с такава операция. Цената на самия имплант е 7 000 евро. Общата цена на операцията е 10 500евро. В България хирурзите все още нямат опит с този метод. В Mедлайн клиник операцията се извършва от гост-хирург от чужбина- проф. Д-р Костас Константинидис, които е Председател на Средиземноморското Дружество по Андрология и оперира в десетки държави по света. Дава 100 % гаранция на метода.
Искрено Ваш Д-р Енчев

Партньори
Alchemist Residence Philippopolis Пластична хирургия - Д-р Ангел Енчев Фондация Качество на Живот във FaceBook Mercedes Benz Stratis Gabriel - Cosmetic & Reconstructive Microsurgery Sonico Sotiris Gavriil
Интернет страница от БЛГР