Въпроси и отговори

Въпроси и отговори

Въпрос: Здравейте, аз също имам въпрос? След раждането на двете ми деца ми остана много голям и увиснал корем. Възможно ли е да ми се направи операция и каква ще бъде цената?

Отговор: Сравнително често, след раждането се наблюдава този проблем. Причините са много - хормоналните промени в женския организъм, промени в колагена и еластина, оказващи непосредствено влияние на качествата на разтегливост на кожата. В този случай се прибягва до оперативно решение на проблема. Чрез тази операция се отстранява излишната кожа и подкожие, след което се създава нов пъп. Оперативната интервенция е един вид автотрансплантация. Изключително важно е да се спазва за кратък период болничен режим, преустановяване на тютюнопушенето в периода на възстановяване. Цената на абдоменопластикита е от 2500 до 2800 Евро.
Искренно Ваш д-р Енчев

Партньори
Alchemist Residence Philippopolis Пластична хирургия - Д-р Ангел Енчев Фондация Качество на Живот във FaceBook Mercedes Benz Stratis Gabriel - Cosmetic & Reconstructive Microsurgery Sonico Sotiris Gavriil
Интернет страница от БЛГР