Въпроси и отговори

Въпроси и отговори

Въпрос: Здравейте, в момента моето BMI e 28.2, кажете ми каква намеса е най - добра, дали може да се сложи гастралния пръстен или балона, или пък трябва някакви изследвания, защото спазвам диети и правя упражнения

Отговор: 

Поставянето на гастрален пръстен е решение в случаите на силно увеличение на телесното тегло. Тази хирургична техника се прилага в случаите когато са изпробвани всички останали методи за редукция на теглото. Гастралния пръстен се поставя след серия от изследвания, които дават представа за причината на абнормното тегло. Заповядайте в MEDLINE CLINIC, където ще преценим кой метод на лечение е най- подходящ за Вас.
Искрено Ваш Д-р Енчев.

Въпрос: zdr predi 3 godini si slogih silikon interesuva me dali moge da mahna silikona i da si povdigna gardite.i kolko 6te mi struva

Отговор: 

Винаги когато пожелаете можете да отстраните силиконовите импланти. След това идва на дневен ред въпроса, какво точно желаете като визия за своите гърди. Естествено, че може да повдигнем бюста ви, като това решение може да включва или не подходящите по форма и височина на профила и големина на базата силиконови импланти. В зависимост от избраната метоидика с или без импланти се прилага и съответна та оперативна техника. Максималната цена е 2800 Евро.Най-доброто решение за всеки случай се взема след лично запознаване на екипа с конкретния казус.
Искрено ваш Д-р Енчев.

Въпрос: Бихте ли могли да ми кажете дали е възможно да се подложа на пластична операция на лицето поради силно отпусната кожа на бузите тъй като съм на възраст 21 г. ?

Отговор: 

Пластичните операции се препоръчват ,след като са проведени всички останали консервативни методи на лечение. Ето защо при различните пациенти се прибягва до техниките на пластичната хирургия на различна възраст. Независимо от възрастта се налага използването на хирургичните манипулации след консултация със специалист. Нашата препоръка е да се консултирате за вашия проблем и след това да се избере най-подходящия начин на действие.
Искрено ваш Д-р Енчев.

Въпрос: Pri operazia za uveli4avane na gardite, kolko vreme e neobhodimo na edna sportiska da se varne kam profesiata si, stava vapros za sporta voleibol

Отговор: 

От въпроса ви се подразбира, че Вие се занимавате активно със спорт. Операцията за увеличаване на гърдите е рутинна операция за екипа на MEDLINE CLINIC и както при всяка операция ние препоръчваме спазване на определен режим, както преди така и след оперативната интервенция. Самата операция продължава около 40 минути, още същия следобед можете да напуснете клиниката,ако желаете. На третия ден от интервенцията можете да поемете една-по голяма част от ежеднежните си задължения естествено без да натоварвате прекомерно ръцете и рамения пояс. За всеки пациент възстановителния период е строго индивидуален. Наблюденията ни показват, че спортистите се възстановяват по-бързо.

Въпрос: Колко горе долу струва лифтинг на бузите?

Отговор: 

На този въпрос ще ви отговорим след консултативен преглед, на който ще преценим какъв обем не операция е необходим.
Искрено Ваш Д-р Енчев.

Въпрос: Premahvate li benki v klinikata. Ako da kolko struva tova?

Отговор: 

Преди де се пристъпи към отстраняването на невус се прави консултация в клиниката с дерматолог онколог. След отстраняяането на суспектния участък се изпраша материал за хистологично изследване. При отстраняването на невус се работи много прецизно, след което ако е необходимо се поставя козметичен шев с атравматични конци. Цената на манипулацията е 45 Евро.

Въпрос: Интересувам се от поставянето на балон в стомаха с цел да се редуцира теглото .Какви са цените ? Опасно ли е в някакви случаи?

Отговор: 

Поставянето на гастрален балон,е манипулация в която екипа на MEDLINE CLINIC има многогодишен опит. За първи път в България хирурзите от MEDLINE CLINIC преди две години поставиха при демонстративна операция гастрален пръстен. Гастралния балон е метод на неоперативна техника за редукция на теглото, която е много по елементарна. Като клиника, която има претенции за пионер в областа на бариатричната хирургия не само в България, но и на Балканите естествено в нашата клиника се поставя гастрален пръстен. Цената е 2000 Евро.
Искрено ваш Д-р Енчев

Въпрос: Извършва ли се операция за поставяне на силиконов балон в стомаха за намаляване на теглото и колко ще струва

Отговор: 

3000 Евро

Въпрос: Колко струва пластиката на клепачите.

Отговор: 

Пластичната корекция на клепачите по правило се прави на двата клепача. Вижте повече информация в раздел пластична и естетична хирургия. Цената е 1000Евро.
Искрено ваш Д-р Енчев

Въпрос: Как варира цената на отопластиката?

Отговор: 

Отопластиката е наистина доста обширно понятие в зависимост от обема на извършваната операция. Когато има необходимост при вроден дефект да бъде изградена цяла ушна мида стоиността на операцията е една, а при корекция на клепнали уши съвсем друга. Ето затова, винаги когато е възможно приканваме нашите пациенти да ни посетят в болницата където се запознаваме с конкретния проблем и предлагаме нашето решение.
Искренно ваш Д-р Енчев

Партньори
Alchemist Residence Philippopolis Пластична хирургия - Д-р Ангел Енчев Фондация Качество на Живот във FaceBook Mercedes Benz Stratis Gabriel - Cosmetic & Reconstructive Microsurgery Sonico Sotiris Gavriil
Интернет страница от БЛГР