Въпроси и отговори

Въпроси и отговори

Въпрос: Колко струва операция за увеличаване на гърдите?

Отговор: 

Това може би е един от най-често задаваните въпроси от наши пациенти. Увеличаването на бюста е сред най-често правените операции в повечето клиники по пластична хирургия не само у нас. Цената на операцията е 2800 Евро, като е включена и цената на имплантите.
Искренно ваш Д-р Енчев.

Въпрос: Interesyva me cenata na rinoplastikata? I su6to taka botox terapiqta. Blagodarq

Отговор: 

Cenata na Rynoplastikata e 2000 Euro, a na Botox
250 do 300 Euro.

Въпрос: Знам, че е според зависи, но колко горе долу ще струва операция на носа

Отговор: 

Операцията на носа е една от сложните УНГ и естетични операции. При пластичната операция на носа са работи с четири вида тъкани. Трябва да се има предвид, че носа има обонятелна, дихателна и ред други функции. Цената на ринопластиката е 1500 Евро.
Искрено ваш д-р Енчев

Въпрос: Възможно ли е намаляне на обиколката на ръце? И ако да - колко струва?

Отговор: 

Възможно е намаляване на обиколката на ръцете, но отново приканвам всички, които имат някакви конкретни въпроси, да се свържат с нас на посочените телефони и да си назначат дата за консултация. Няма нищо по-добро от запознаването на лекаря с проблема в цялостната му същност. Само тогава можем действително да имаме претенции за квалифициран отговор. Искрено Ваш Д-р Енчев

Въпрос: Kakva e cenata na operaciq za uveli4avane na biust?

Отговор: 

Cenata e 3050 do 3350 Euro.

Въпрос: Каква е цената за липосукция на корема.

Отговор: 

В практиката на MEDLINE CLINIC се използва метода на липоскулптура. Това означава, че се отстраняват натрупванията на мазнини от всички проблемни области, като в повечето случаи са повече от една. Цената на липоскулптурата е 1200 Евро.
Искрено Ваш Д-р Енчев.

Въпрос: Какви са цените на хирургичните намеси при затлъстяване? Аз нямам този проблем, но искам да махна 5-6 кг. от теглото си, тежа 50 кг при ръст 170 см., а винаги съм тежала около 42кг. не мога да отслабна.

Отговор: 

При ръст 170 см.тегло от 50 кг. е напълно в норма. При наднормени 5-6кг не е необходимо да се прибягва до хирургична интервенция. Поставянето на гастрален балон или гастрален пръстен не се препоръчва във вашия случай. Ако имате натрупване на мастна тъкан на определени проблемни зони може да препоръчаме липоскулптора. За онези, които се интересуват от цените, поставянето на гастралния пръстен е 4500 Евро, а на гастралния балон 2000 Евро.

Въпрос: Kakvisa cenite na korekcia na goren i dolen Klepach? Kakto i cenata na Prestoia v Bolnicata

Отговор: 

Cenata za goren i dolen clepach e 2500 Euro. Prestoia v bolnicata e edna nosht.
S Uvajenie
Dr.Angel Enchev
Plastic Surgeon
www.doctorenchev.bg
GSM:0878 65 66 85

Въпрос: Нашето бебче се роди с хемангиом под нослето. Петънцето е гладко и наситено червено. Трябва ли да го лекуваме сега? И може ли изобщо да се премахне от красивото личице на детето?

Отговор: 

Близо 80% от хемангиомите търпят обратно развитие. Много често до навършване на осем месечна възраст хемангиома търпи обратно развитие. Със средствата на съвременната медицина проблема е напълно решим.
Искрено Ваш Д-р Енчев

Въпрос: Би ли могъл да се направи ендоскопски лифтинг на долната трета от лицето? Аз съм на 44 г. и каква е цената?

Отговор: 

Tehnicata s endoscopski lifting se prilaga nai veche za Browlift i midface lift. Za lifting na dolna treta i neck lift tazi tehnika ne ja izpolzvam. Cenata na Full face lift, Maks lift sas blefaroplastika i Neck Lift e ot 5000 do 5500 Euro.

S uvajenie
Dr.Angel Enchev
Plastic Surgeon

Партньори
Alchemist Residence Philippopolis Пластична хирургия - Д-р Ангел Енчев Фондация Качество на Живот във FaceBook Mercedes Benz Stratis Gabriel - Cosmetic & Reconstructive Microsurgery Sonico Sotiris Gavriil
Интернет страница от БЛГР