Krankenhausaufnahme

Krankenhausaufnahme

Ако вашата държава на приемането в болницата изискват от вас да бъдат информирани за тези известия на локална станция за възможностите за лечение и престой - изберете екип от лекари, избор на стая и допълнителни услуги, както и разходите за лечение, ако не са били посочени от Вашия личен лекар или допълнителни плащания ( за социални придобивки, специфични консумативи, направени, и т.н.).

След консултация със специалист по диагностика и консултиране гара резултатите, които ще бъдат предприети за една от следните три опции в болницата:

  • Като задължително осигурено лице с медицинско сезиране писмо не. 3 (консултация) от личния си лекар или специалист. Въпреки техният превод измъкне запис за болнично лечение е само мнението на съответното медицинския специалист на диагностика и консултиране станция. Отнасянето за хоспитализация не. 7 могат да бъдат издадени на вас от MEDLINE, независимо от това, дали сте поддържан от Националната здравноосигурителна каса или от вас консултация.
  • ако нямате здравна застраховка и нямат необходимата форма сезиране - може да се добавят за такса съгласно ценоразписа на болницата.
  • Ако имате допълнително здравно осигуряване, разходите ви са покрити от застраховката им носител. Попитайте на регистрацията, ако нашата болница е обвързана с договор за застраховка превозвач. Нашите служители

Клинична пътека

Моля, прочетете списъка на клиничните пътеки за лечение на болница Мултидисциплинарен за активно лечение (МБАЛ) MEDLINE има сключен договор с Националната здравноосигурителна каса.

Partnern
Alchemist Residence Philippopolis Plastische Chirurgie - Dr. Engel Enchev Stiftung Lebensqualität im FaceBook Mercedes Benz Stratis Gabriel - Cosmetic & Reconstructive Microsurgery Sonico Sotiris Gavriil Вашите гени за Вашето здраве
Internetseite von BLGR