Свиждане и информация

Свиждания и информация за пациентите

Свижданията в болницата са определени във всеки ден от седмицата и в празнични дни. В част от секторите на болницата - реанимация и отделението по пластична хирургия - действа особен режим за свижданията, за да се гарантира сигурността на пациентите.

Свижданията се извършват от 17.00 до 18.00 часа.

При влизането си в отделението Вашите близки обуват найлонови предпазители върху обувките си, за да се гарантира болничната хигиена. След поставянето на калцуните близките трябва да дезинфектират ръцете си. Посетителите със симптоми на остра вирусна инфекция задължително поставят маска за еднократно ползване.
В част от отделенията посетителите обличат и халати върху дрехите си.

Моля, следвайте указанията на медицинския екип при свиждане. Всички изисквания са насочени към гарантиране на здравето и сигурността на пациентите.

Информирането на близките за състоянието на пациентите е регламентирано във вътрешния правилник на болницата. Още при постъпването можете да определите кои Ваши близки да бъдат информирани за промените във Вашето здравословно състояние по време на болничния Ви престой, както и за резултатите от изследванията, процедурите и операциите.
Сведенията се получават от лекуващия лекар.

 

КОНТАКТИ

Централа - 032/ 65 66 00

Местоположение на болницата

ул. ФИЛИП МАКЕДОНСКИ 37 (Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 1 лв./час.

 

Партньори
Alchemist Residence Philippopolis Пластична хирургия - Д-р Ангел Енчев Фондация Качество на Живот във FaceBook Mercedes Benz Stratis Gabriel - Cosmetic & Reconstructive Microsurgery Sonico Sotiris Gavriil Вашите гени за Вашето здраве
Интернет страница от БЛГР