Новини

Зума нахрани болните на Медлайн - Централ Хоспитал

Зума нахрани болните на Медлайн - Централ Хоспитал

Огромно дарение на пациентите във верига болници "Медлайн - Централ Хоспитал" направи по случай своя 70-годишен юбилей футболната легенда Христо Бонев - Зума днес. Той подари храни за детско отделение, за ортопедията и онкологията.

Звездата на Локомотив - Пловдив и на българския футбол се включи с лакомства в кампания "Топъл обяд", която се провежда по инициатива на д-р Невен Енчев. Христо Бонев заяви пред пловдивския предприемач, че ще подпомага кампанията и занапред.

Той прави тези жестове в знак на благодарност, че с помощта на българските лекари и специално на гениалния кардиохирург проф. Генчо Начев остана жив, като преодоля тежък инфаркт, от който все още се възстановява.

Най-ценното нещо в живота са здравето и добротата, смята футболистът. Бонев не за първи път проявява своята съпричастност към съдбата на хората в затруднено положение и вече участва в кампания "Топъл обяд", която се провежда от 3 години пред болница "Медлайн".

Партньори
Alchemist Residence Philippopolis Пластична хирургия - Д-р Ангел Енчев Фондация Качество на Живот във FaceBook Mercedes Benz Stratis Gabriel - Cosmetic & Reconstructive Microsurgery Sonico Sotiris Gavriil
Интернет страница от БЛГР