Новини

В Медлайн върнаха живота на 32-годишната Вили

В Медлайн върнаха живота на 32-годишната Вили

Младата майка с огромна благодарност към гинеколозите д-р Георги Крумов и д-р Борислав Иванов и към хирурга д-р Грую Мишев

"Целият живот няма да ми стигне, за да се отблагодаря на д-р Георги Крумов от болница „Медлайн“. Този човек ми помогна да родя дъщеря си Елиса, а наскоро ме върна от оня свят", заяви 32-годишната Вили Дичева.

"Историята започва преди 3 години, когато известният гинеколог ме оперира от ендометриозна киста на яйчника."
Когато Вили потърсила консултация с него, знаела, че е болна от рак. Търси го със страх и с надежда. Д-р Крумов поема случая, обяснява й, че диагнозата е неприятна, но в никакъв случай не онкологична.

"Направи ми прекрасна операция, след която нямах никакви гинекологични проблеми, но и забременях, а през октомври родих момиченцето си. Нормалното протичане на моята бременност също е заслуга на д-р Крумов и на д-р Борислав Иванов от неговия екип, които следиха бременността ми и имат огромна роля за успешния изход на събитията, заяви пациентката."

Следващата й среща с медиците е по повод животозастрашаващо заболяване - инфекциозен процес с абсцес в малкия таз, който светкавично се разпространява към дебелите и тънките черва. Вили е приета веднага е оперирана от д-р Крумов и от д-р Иванов, но заради голямата всеобхватност на възпалителния процес се включва и хирургът д-р Грую Мишев.

"Сега на тях дължа живота си, имаше реална опасност инфекцията да се разрасне и да загина, те буквално ме върнаха от отвъдното", разказва задъхано младата жена.

Тя е впечатлена и от престоя в МБАЛ Медлайн.
"През тези 7 дни, в които лежах тук, екипите на двете отделение - по гинекология и по хирургия, положиха изключителни грижи за мен. Мога да кажа, че ме глезиха като малко дете. Така се убедих, че големите специалисти са и велики личности, които работят със сърцата си, отдадени са на професията. Те следват мисията си - да спасяват пациентите, да им даряват години живот и да им вдъхват увереност, дори когато болните са изгубили напълно надежда", сподели Вили.

След като напуснала лечебното заведение, потърсила мениджъра доц. д-р Невен Енчев, за да му благодари и за да изрази възхищението от неговия управленски талант, че е съумял да привлече в болница Медлайн толкова добри специалисти. Пациентите ще бъдат много щастливи и доволни, ако и в останалите лечебни заведения работят медици като тези, убедена е Дичева.

Надява се повече да не търси лекарска помощ за толкова тежки заболявания, но е сигурна, че ако пак й се наложи, ще се обърне най-напред към д-р Крумов. За мен той е светило в гинекологията, колкото и банално да звучи това, казва тя. Ако пък трябва да избира болница, задължително ще е болница Медлайн.

Партньори
Alchemist Residence Philippopolis Пластична хирургия - Д-р Ангел Енчев Фондация Качество на Живот във FaceBook Mercedes Benz Stratis Gabriel - Cosmetic & Reconstructive Microsurgery Sonico Sotiris Gavriil Вашите гени за Вашето здраве
Интернет страница от БЛГР