News

Персоналът ни изненада с баница с късмети, стана ми толкова мило!

Персоналът ни изненада с баница с късмети, стана ми толкова мило!

Пациентка, посрещнала Нова година в COVID зоната на болница „Медлайн“:
Персоналът ни изненада с баница с късмети, стана ми толкова мило!

Благодаря, благодаря, благодаря!
Благодаря за професионалните грижи, за вниманието и за топлото отношение. Няма по-подходящ ден човек да изрази своята признателност към медиците освен 11 януари – Световен ден на думата „Благодаря!“. Това написа в писмо до болница „Медлайн“ Минка Сърнешка, ръководител на Спортния комплекс в „Гранд хотел Пловдив“.

Приета е за лечение в COVID зоната на 31 декември 2020 г. Състоянието й влошава постепенно от Стефановден – 27 декември. Тогава покашля леко и се чувства отпаднала. По съвет на управителката на болница „Централ Хоспитал“ д-р Надежда Крумова отива на лекар и на 29 декември рентгеновата снимка „улавя“ двустранна бронхопневмония. Медиците са категорични за диагнозата, която се потвърждава на 31-и.

Чувствах се толкова отпаднала, че нямах сили да се придвижа до кухнята, разказа Сърнешка. Решила, че ще може да посрещне Новата година с близките си, но състоянието й се влошавало с часове и тя взела решението да постъпи в „Медлайн“. „За мой късмет имаше възможност. Настаниха ме веднага и след минути започнаха интензивна терапия, благодарение на която след десетина дни бях изписана, разказва тя. - Много държах да ме лекуват тук, защото от години познавам собствениците – близнаците лекари Енчеви. Не един път съм търсила и намирала медицинска помощ на най-високо ниво тук както за мен, така и за близките ми – били сме пациенти на отделенията по ортопедия, по вътрешни болести и по онкология. Обслужването винаги е на ниво, а отношението към всеки болен е съобразено с неговите индивидуални потребности. Условията са комфортни, уютни и конкурират големите европейски болници.“

В COVID зоната грижите били още по-специални, защото пациентите са в тежко състояние и имат нужда от много повече обгрижване. „Лекарят д-р Попов дойде да ми настрои телевизора, а дежурната медицинска сестра в новогодишната нощ беше направила баница с късмети и раздаде на всички, за да се спази традицията. Тези жестове на внимание са толкова мили, че топлят душата ми винаги, когато си спомня за тях“, каза Сърнешка.

Partnesrs
Alchemist Residence Philippopolis Plastic Surgery - Dr. Angel Enchev Quality of Life Foundation in FaceBook Mercedes Benz Stratis Gabriel - Cosmetic & Reconstructive Microsurgery Sonico Sotiris Gavriil
Website by BLGR