НЗОК

Ценоразпис и клинични пътеки по НЗОК

НЗОК

Болница Медлайн има сключен договор с Националната Здравноосигурителна Каса.

Основна цел на НЗОК е да осигурява и гарантира достъпа на здравноосигурените граждани до медицинска помощ, защото всички те имат право да получават извънболнична и болнична медицинска помощ.

С дейността си, Националната здравноосигурителна каса цели подобряване на качеството на живота на българските граждани чрез регулиране и повишаване на социалната, здравната и икономическата ефективност на разходите за здравеопазване; подобряване на качеството на предоставените услуги и на равнопоставеността при тяхното използване; въвеждане на механизми за достойно заплащане на медицинските специалисти, както и положителна промяна в отношенията между лекари и пациенти.

Съгласно чл. 37 от Закона за здравното осигуряване за всяко посещение при лекаря, както и за всеки ден болнично лечение, но не повече от 10 дни годишно, здравно-осигурените лица заплащат на лекаря или на лечебното заведение суми, определени с постановление на Министерския съвет.

За да видите клиничните пътеки и цените за медицински услуги и медицинска помощ в Мед Лайн Клиник - кликнете на банера по-долу!

Ценоразпис и клинични пътеки на болница Медлайн

Партньори
Alchemist Residence Philippopolis Пластична хирургия - Д-р Ангел Енчев Фондация Качество на Живот във FaceBook Mercedes Benz Stratis Gabriel - Cosmetic & Reconstructive Microsurgery Sonico Sotiris Gavriil
Интернет страница от БЛГР