Нашите Лекари

Д-р Борислав Иванов

Д-р Борислав Иванов

Д-р Борислав Иванов, дм, е роден в Битоля - Македония, в семейството на известния гинеколог д-р Йован Иванов.

Завършва медицина в Медицинския университет в Пловдив през 2005 г., където придобива специалност по акушерство и гинекология през 2009 г.

Д-р Иванов защитава докторска дисертация на тема "Фетална медицина и доплер" също в Пловдив през 2011 г., където негови научни ръководители са професорите Благовест Пехливанов и Мария Малинова от АГ клиника в УМБАЛ "Св. Георги".

Като лекар, последователно се е обучавал в областта на АГ ехографията и феталната медицина. Следдипломните му квалификации са в Кингс Колидж в Лондон - по фетална медицина и в Швейцария - по лапароскопска хирургия. Изкарва курсове по УЗВ диагностика в Италия, Словения, Турция, и Хърватска.

Участва в екипа на отделението по гинекология в МБАЛ Медлайн от 2007 г. Провежда в болницата специализирана диагностика на жени с най-модерния 4D ехограф от последно поколение.

Акушер-гинеколог

Партньори
Alchemist Residence Philippopolis Пластична хирургия - Д-р Ангел Енчев Фондация Качество на Живот във FaceBook Mercedes Benz Stratis Gabriel - Cosmetic & Reconstructive Microsurgery Sonico Sotiris Gavriil
Интернет страница от БЛГР