Нашите Лекари

Д-р Стефан Василев

Д-р Стефан Василев

Д-р Стефан Василев завършва медицина в Медицинския университет в гр. Пловдив през 1993 г. Специалността по анестезиология и интензивно лечение придобива през 1999 г.

Д-р Василев притежава сертификат от участие в следдипломен квалификационен курс за борба с острата и хронична болка при пациенти с онкологични заболявания, проведен в Националния онкоцентър в София. Втората му следдипломна специализация е свързана с лечението на острата и хронична дихателна недостатъчност в София.

В МБАЛ "Медлайн" работи от 2011 г. Поставя порт-а-кат системи за полихимиотерапия, с които се облекчават вливанията, вените не се увреждат и значително се повишава качеството на живота на пациенти със злокачествени заболявания.

От 2008 до 2011 г. е бил на работа в КАИЛ в УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив. Преди това в продължение на 10 години е началник на ОАИЛ в МБАЛ "Събо Николов" в Панагюрище.

Анестезиолог

Партньори
Alchemist Residence Philippopolis Пластична хирургия - Д-р Ангел Енчев Фондация Качество на Живот във FaceBook Mercedes Benz Stratis Gabriel - Cosmetic & Reconstructive Microsurgery Sonico Sotiris Gavriil Вашите гени за Вашето здраве
Интернет страница от БЛГР