Нашите Лекари

Д-р Десислава Гаджева

Д-р Десислава Гаджева

Д-р Десислава Гаджева е специалист по урология и работи в урологичното отделение на болница Медлайн. Има богат опит в ендоскопската урология, както и интереси към проблемите и лечението на инконтиненцията при жените и причините за репродуктивните проблеми при мъжете.

Д-р Д. Гаджева завършва медицина в Медицински университет в Плевен през 2001 г. Специалност по урология придобива в Медицински университет в Пловдив през 2007 г.

Преди да започне работа в МБАЛ Медлайн натрупва 14 години професионален стаж като ординатор в клиниката по урология в МБАЛ „Пловдив“. Работила е в медицински центрове "ДИМЕД" и "Ню Лайф", специализиран в областта на репродуктивната медицина.

Д-р Гаджева посещава множество следдипломни курсове и квалификации в областта на урологията. Завършила е курс по абдоминална ехография през 2008 г. и курс по сексуална медицина, за които притежава сертификати.

Уролог

Партньори
Alchemist Residence Philippopolis Пластична хирургия - Д-р Ангел Енчев Фондация Качество на Живот във FaceBook Mercedes Benz Stratis Gabriel - Cosmetic & Reconstructive Microsurgery Sonico Sotiris Gavriil Вашите гени за Вашето здраве
Интернет страница от БЛГР