Нашата мисия

Мисия на болница Медлайн

Болница Медлайн е първата чуждестранна клиника по пластична, естетична и реконструктивна хирургия, хирургия при наднормено тегло, урологични и сексуални смущения, УНГ болести в България, която предлага цялата гама от методи и техники за извайване на перфектно тяло и лице, и повишаване качеството на живот.

Болницата е създадена през 2005 година от гръцки и български хирурзи, които имат богат опит в пластичната хирургия и борбата със затлъстяването, урологията и андрологията. Общите възгледи, които споделят са:

  • Да въвеждат нови и съвременни методи в пластичната, естетичната, ендоскопската и реконструктивната хирургия, профилактика и терапия при урологични и сексуални смущения, които гарантират професионално разрешаване на съществуващите проблеми при минимален риск;
  • Да задават нови стандарти на обслужването, като използват само високотехнологични продукти, които са безопасни за здравето на пациента;
  • Да развиват медицинската практика и наука, като предлагат собствена хирургична техника и програма в областта на естетичната, реконструктивната и баратричната хирургия.

Болницата гарантира отлично изпълнение на хирургичните процедури,абсолютна стерилност и пълен комфорт на пациента по време на краткия му престой в клиниката.

От години, Болница Медлайн е призната за лидер в генерирането на здраве, както и за нашите отлични медицински услуги. Болница Медлайн създаде няколко новаторски съвместни програми, които служат като национални модели за превантивни здравни грижи.

Болница Медлайн създаде програма извън рамките на традиционнитe благотворителни грижи за пациентите, които не могат да си позволят здравни услуги. Всяка година част от нашите приходи сe заделят за подпомагане на местни организации които разработват новаторски програми, насочени към широк кръг от рискове за здравето на обществото.

Партньори
Alchemist Residence Philippopolis Пластична хирургия - Д-р Ангел Енчев Фондация Качество на Живот във FaceBook Mercedes Benz Stratis Gabriel - Cosmetic & Reconstructive Microsurgery Sonico Sotiris Gavriil Вашите гени за Вашето здраве
Интернет страница от БЛГР