Новини

Юлия от Девин с благодарност: „Медлайн“ е чудесна болница, възхитена съм!

Юлия от Девин с благодарност: „Медлайн“ е чудесна болница, възхитена съм!

 Възхитена съм от МБАЛ „Медлайн“, от целия екип на отделението по хирургия и особено от моя лекуващ лекар д-р Живко Карафилоски. Това заяви Юлия Генчева от Девин, която за първи път постъпва в лечебното заведение, но е убедена, че оттук нататък това е нейната болница.

Юлия Генчева дошла да се лекува тук по препоръка на сестра си Недка, която я уверила, че тук ще я излекуват, но и ще остане много доволна от отношението и обстановката в лечебното заведение.

Послушах я и постъпих в „Медлайн“ заради дискомфорт в коремната област и съмнения за следоперативни усложнения, но бях леко скептична, защото съм била в различни болници в Девин, Смолян и в Пловдив, а впечатленията ми не са добри, разказа пациентката. Не й харесали условията в тях, но и най-лошото не я излекували досега.

Още първия ден, часове след приемането, й позвънили близки, за да я питат иска ли нещо за ядене, а тя отговорила: „В никакъв случай, тук ме посрещнаха със скара!“ Не ми повярваха и решиха, че се шегувам с тях. Сигурно затова ми се обадиха и на следващия ден с въпроса какво да ми вземат за хапване, но аз ги контрирах: „Днес съм на пилешки бутчета! А вие май не вярвате, но съм като на курорт в тази болница!“, споделя 59-годишната жена.

Още по-голям е възторгът й от обслужването – такова внимание към болния не е виждала никъде. За всяко изследване и манипулация пациентът е придружаван от санитарки, а когато е в стаята си през 30 минути някой от персонала влиза, за да пита как са болните и имат ли нужда от нещо.

Д-р Карафилоски е млад, но много компетентен и супер професионалист. Обяснява с огромно търпение и на разбираем език всичко за състоянието на всеки болен. Ако в хода на лечението срещне проблем извън хирургичната сфера, веднага търси колеги. Така Юлия е прегледана още от кардиолог, ендокринолог и ортопед.

Пациентката има редица проблеми, а 4 от диагнозите поставихме тук, радостното е, че ги открихме на време и веднага започнахме лечение, коментира лекуващият лекар. Той благодари за топлите думи на пациентката и заяви, че мултидисциплинарният подход в работата медиците и колаборацията с МБАЛ „Централ Хоспитал“ дава отлични резултати и значително подпомага лекарските екипи в диагностиката.

Партньори
Alchemist Residence Philippopolis Пластична хирургия - Д-р Ангел Енчев Фондация Качество на Живот във FaceBook Mercedes Benz Stratis Gabriel - Cosmetic & Reconstructive Microsurgery Sonico Sotiris Gavriil Вашите гени за Вашето здраве
Интернет страница от БЛГР