Nachrichten

Вярвайте в чудесата и вярвайте в лекарите, защото така се случва чудото

Вярвайте в чудесата и вярвайте в лекарите, защото така се случва чудото

Казвам се Зорница и искам и аз да разкажа моята история и за чудесата в живота.

През август 2010 . съдбата ме срещна с един лекар и неговия екип и след тази среща животът ми се промени завинаги към по-добро. На днешната дата преди седем години срещата с Д-р Янаки Янакиев от болница „Медлайн” – гр. Пловдив промени живота ми завинаги. Когато се срещнах с него за преглед, бях отчаяна и позагубила надежда, но явно д-р Янакиев видя, че все още има искрица надежда в мен и ми зададе един обикновен, прост, но съдбоносен въпрос: 

"Искаш ли да ходиш?"
Поех си дълбоко въздух и казах: "Искам! Повече от всичко на този свят!".

Така на този ден бях оперирана и три дни след това вече усетих земята под краката си. Направих първите си стъпки… Чувството е невероятно! От тогава мина доста време, но и днес помня този ден и винаги се вълнувам, защото след тази среща д-р Янакиев не просто ми помогна да проходя, а ми върна мечтите, върна ми надеждата, вярата, върна ми живота!

Към днешна дата вече инвалидната количка и проходилката останаха в историята и се радвам, че не се налага да ги използвам и че не съм зависима от тях. В крайна сметка борбата на д-р Янакиев беше за моята физическа независимост и с общи усилия я постигнахме. И както казва Дан Браун в книгата си „Изгубеният символ” - "Знанието е сила, а правилното знание позволява на човек да върши чудеса, почти божествени дела."

Д-р Янакиев и неговият екип са точно такива Лекари отдадени на професията и мисията да си лекар и да помагаш на другите.

Благодаря на д-р Янаки Янакиев и на целият екип в МБАЛ „Медлайн” за това, че направиха чудото за мен и че имам щастието да ги познавам и най-накрая в живота си попаднах на точните лекари с големи сърца и отдадени на работата си и на това да помагат в битката за физическа независимост!

Борбата е трудна, не е лесно, но усилията си заслужават!

Трудно е, но не е невъзможно!
Днес няма по-щастлива от мен! Няма по-голямо щастие от това да можеш да ходиш! Всичко зависи от нас. Иска се малко воля и упоритост и тогава чудесата се случват – чудото, наречено прохождане. Когато човек иска нещо, то той се бори до край, колкото и да е трудно, защото само тези,които се борят успяват!

Зорница Войничанска 


Partnern
Alchemist Residence Philippopolis Plastische Chirurgie - Dr. Engel Enchev Stiftung Lebensqualität im FaceBook Mercedes Benz Stratis Gabriel - Cosmetic & Reconstructive Microsurgery Sonico Sotiris Gavriil
Internetseite von BLGR